Hage og uteområde

  • Allsidig landskapsekspertise: Hos Algeta AS tilbyr vi en omfattende rekke av hage- og uteområdetjenester, fra profesjonell hagedesign til detaljert landskapsarbeid, med en garanti for kvalitet og effektivitet.
  • Skreddersydde uteområdeløsninger: Vi erkjenner at hver hage er unik og tilbyr tilpassede løsninger som er nøye utformet for å møte dine spesifikke behov og ønsker for ditt uterom.
  • Engasjement for ypperlig kvalitet: Med mer enn 20 års erfaring i bransjen, forplikter vi oss til å levere hvert prosjekt med utmerket presisjon og holder en høy standard gjennom hele prosessen.

Plante hekk


Det kan være flere grunner til at man ønsker å plante en hekk i hagen. En hekk kan gi eiendommen din et mer innbydende utseende samtidig som du får privatliv og skjerming mot naboer eller forbipasserende. En tett og tykk hekk kan fungere både som vindbeskyttelse og redusere støy fra trafikk.

Mange lurer på om det er regler for planting av hekk mot nabo. Ved planting av hekk på tomtegrense skal den ikke gå lenger inn på naboens tomt enn 0,5 meter. Deter kan være lurt å snakke med naboen i det tilfellet man ønsker å sette opp en hekk som kan komme til å påvirke naboens tilgang på utsikt og sollys. Ofte er det mest praktisk at hekken er et fellesprosjekt mellom naboer, der man avtaler fordeling av kostnader og vedlikehold.

Når det gjelder tidspunktet for planting av hekk, avhenger det av hvilken type hekk du planlegger å plante og klimaet i området ditt. Generelt sett er det beste tidspunktet for planting av hekk vanligvis tidlig på vår en eller tidlig på høsten, når været er mildt og plantene har bedre mulighet til å etablere seg før været blir for varmt og tørt.

Prisen for planting av hekk vil også variere i forhold til hvilken type hekk du ønsker. Ikke nøl med å ta kontakt så kan Algeta AS hjelpe deg med å plante hekk.

Interessert?

Fyll ut din kontaktinformasjon nedenfor, så vil vi ta kontakt med deg for å imøtekomme dine behov.

Takk! Forespørselen din er mottatt!
Oops! Something went wrong. Please Try Again!