Planering av tomt

  • Presis planering: Algeta AS tilbyr omfattende erfaring og ekspertise for effektiv planering av tomter.
  • Omfattende tjenester: Fra forberedelser til nybygg eller infrastrukturtiltak, tilbyr vi en full pakke av tjenester for å møte dine tomteplaneringsbehov.
  • Engasjement for kvalitet: Med over 20 års erfaring i bransjen garanterer vi at hvert prosjekt utføres med høy presisjon og effektivitet, for å sikre din tilfredshet.

Algeta AS er din foretrukne samarbeidspartner for presis og effektiv tomteplanering i Oslo og omegn. Med vår omfattende erfaring og fagkunnskap, er vi godt forberedt til å håndtere ditt prosjekt, enten stort eller lite. Vårt mål er å levere kvalitet og verdi for våre kunder hver gang.

Vår ekspertise

Vi spesialiserer oss på planlegging og forberedelse av tomter for både privat og næring.

Våre tjenester omfatter:

Forberedelser til nybygg

Forberedelser til nybygg innebærer flere kritiske trinn for å sikre at byggeprosjektet kan starte på en solid og stabil grunn. Først utføres det en grundig undersøkelse og planlegging av tomten. Deretter blir tomten jevnet og stabilisert ved hjelp av gravemaskiner og annet tungt utstyr. Eventuelle eksisterende strukturer blir fjernet, og jorda blir komprimert for å hindre setninger. Vi sørger også for at alle nødvendige tilkoblinger som vann, avløp, strøm og telekommunikasjon er riktig installert og klare til bruk før byggearbeidene starter.

Landskapsforming

Landskapsforming handler om å skape estetisk tiltalende og funksjonelle uteområder som er tilpasset dine behov og ønsker. Dette inkluderer alt fra planering av terreng, planting av trær og busker, til bygging av gangstier, terrasser og andre elementer som forbedrer både utseendet og bruken av uteområdet. Vi tar hensyn til både miljømessige faktorer og dine personlige preferanser for å utforme et uteområde som er både vakkert og praktisk.

Infrastruktur

Vi legger til rette for nødvendig infrastruktur som veier, vannforsyning, avløpssystemer og andre kritiske tjenester for både bolig- og næringsprosjekter. Arbeidet inkluderer planlegging og bygging av transportveier, installasjon av vannledninger, avløpsrør og andre nødvendige installasjoner som sikrer at byggeprosjektene er fullt funksjonelle og oppfyller alle tekniske og lovmessige krav. Dette sikrer at infrastrukturen er robust, effektiv og tilpasset fremtidige behov.

Oppføring av støttemur eller trapper

Vi spesialiserer oss i oppføring av støttemurer og trapper for å håndtere nivåforskjeller i terrenget på en sikker og estetisk måte. Støttemurer stabiliserer jordmasser og forhindrer erosjon, samtidig som de skaper attraktive landskapselementer. Trapper gir trygg tilgang mellom ulike nivåer i uteområder. Vi bruker materialer som stein, betong og tre, tilpasset prosjektets design og funksjonelle krav, for å sikre holdbare og visuelt tiltalende resultater.

Planlegging av terreng

Vi tilbyr profesjonell terrengplanlegging for å maksimere utnyttelsen av din tomt, med fokus på både estetikk og funksjonalitet. Vår tilnærming inkluderer detaljert analyse av tomtens topografi og naturforhold, etterfulgt av utforming som sikrer optimal bruk av arealet. Vi balanserer praktiske hensyn som drenering og tilgang med visuelle elementer for å skape harmoniske og funksjonelle uteområder. Våre løsninger er skreddersydd for å oppfylle dine spesifikke behov og preferanser.

Tilpassede løsninger

Vi forstår at hvert prosjekt har unike krav og utfordringer, og derfor tilbyr vi skreddersydde løsninger som er tilpasset dine spesifikke behov. Dette inkluderer alt fra detaljert planlegging og design til gjennomføring og oppfølging. Våre eksperter jobber tett med deg for å sikre at alle aspekter av prosjektet, enten det gjelder grunnarbeid, drenering, masseforflytting eller infrastruktur, blir utført i samsvar med dine ønsker og spesifikasjoner. Målet vårt er å levere løsninger som kombinerer funksjonalitet, kvalitet og estetikk.

Kvalitet

Med mer enn 20 års bransjeerfaring legger vi vår stolthet i å sikre at hvert prosjekt gjennomføres med presisjon, effektivitet og i henhold til høye standarder. Vi engasjerer oss i hvert trinn av prosessen for å sikre at du blir fornøyd med resultatet. 

Uforpliktende befaring

Vi tilbyr gratis og uforpliktende befaring for å diskutere ditt prosjekt og hvordan vi kan hjelpe. Dette gir oss muligheten til å forstå dine behov bedre og foreslå den mest effektive løsningen.

Ta kontakt

Er du interessert i å lære mer om hvordan Algeta AS kan bidra til å gjennomføre ditt neste prosjekt? Ta kontakt med oss for en hyggelig og uforpliktende prat. 

Interessert?

Fyll ut din kontaktinformasjon nedenfor, så vil vi ta kontakt med deg for å imøtekomme dine behov.

Takk! Forespørselen din er mottatt!
Oops! Something went wrong. Please Try Again!